BejelentésOpera 10.70
A világ leggyorsabb böngészője

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Opera 10.61

Végleges Opera 10.61 hibajavításokkal

tovább >>


Opera 10.60

Megjelent az Opera 10.60 végleges verziója! Tovább gyorsult és új képességekkel gazdagodott az Opera. A norvégok böngészője már a 10.60-as verziónál tart, támogatja a Google-féle WebM-et, a HTML5 AppCache-t és Geolocation API-t és még némi csinosításra is volt ideje a fejlesztőknek.

tovább >>


Még gyorsabb lett az Opera

Az új, 10.51-es kiadásba nem csak hibajavítások jutottak: tuningoltak a Carakan motoron is. Három héttel a „világ leggyorsabb böngészője”-ként reklámozott Opera 10.50 kiadása után az Opera elérhetővé tette az első javítást a szoftverhez. A 10.51 érdekessége, hogy a szerény verziószám-változás ellenére nemcsak hibajavításokat és apróbb hegesztéseket tartalmaz, hanem olyan fejlesztéseket is, amelyek tovább gyorsítják a JavaScript-végrehajtás sebességét – nem is akármennyire. A vállalat szerint minden benchmarkban javultak a böngésző eredményei, átlagosan 6-27 százalékkal.

SUBMITTED

Great news, everybody! Opera Mini for iPhone was officially submitted to the Apple iPhone App store today. A select few first saw it at Mobile World Congress 2010 in February. Now, the “fast like a rocket” browser is taking its first big step towards giving users a new way to browse on the iPhone. The Final Countup To celebrate, we've created a countup contest where one lucky winner might walk away with a brand-new iPhone 3GS! All you have to do is correctly estimate when you think Opera Mini will be approved by Apple. You have two attempts to get date and time right. You can either submit a guess and update time or wait out your current guess to submit a new one. The tactic is up to you.

tovább >>


Az Opera Software ASA beküldte elfogadtatásra az App Store-b

Opera Software ASA ma bejelentette, hogy beküldte az Apple App Store-ba az Opera Mini iPhone verzióját. A terméket már néhány kiválasztott szemügyre vehette februárban a Mobile World Congress 2010 rendezvényen. Az Opera Mini for iPhone a bejelentés szerint \\\"gyors mint a rakéta\\\". Az előzetes infók szerint a szerveroldali renderelésnek és a tömörítésnek köszönhetően akár hatszor gyorsabb lehet, mint a Safari, illetve a forgalom után fizető felhasználók is előnyét élvezhetik majd.

tovább >>Itt az idő! Válts TE is Operára!

Válts a legyorsabb internetböngészőre!

Élvezd a gyorsabb Internetet az egyetlen Turbo technológiával ellátott böngésző használata során!

Amit az Operáról röviden tudni érdemes:


Az Opera egy ingyenes, igen kis méretű, több platformon használható internetes tevékenységeket összefogó program: elsősorban egy webböngésző, de ezen kívül tartalmaz beépített levelező klienst, hírolvasó klienst, címjegyzéket, IRC alapú csevegő klienst, RSS és Atom hírolvasót, minialkalmazásokat (widgeteket), valamint hagyományos és Bittorrent alapú letöltésvezérlőt is. Ezek a kiegészítő funkciók mindaddig rejtve maradnak az Operában, amíg a felhasználó nem kezdi el használni valamelyiket.

Az Operát az Opera Software, egy Oslóban jelenleg is működő norvég cég készíti. A böngésző Presto elnevezésű motorját (rendering engine) több kereskedelmi partner is használja, mint például az Adobe és a Macromedia a weblapok előnézetéhez a GoLive és Dreamweaver alkalmazásokban. Az Opera vezető pozíciót szerzett a Smartphone és PDA készülékek böngészői között a Kisképernyős megjelenítés technológiájának köszönhetően. Az IBM-mel közösen az Opera egy speciális hangvezérelt technológiát is elhelyezett a böngészőben.

Az Opera zárt forráskódú, de ingyenesen letölthető és használható program. A jelentősebb böngészőkhöz mérten az Opera funkcionalitásához mérten a igen kis méretű. Az Opera magas szinten követi a webes szabványokat. Az Opera kiemelkedő biztonsági eredményeket ért el, a többi böngészőhöz képest jóval kevesebb biztonsági hibát fedeztek fel benne, és ezeket is nagyon gyorsan kijavították.

Az Operának léteznek speciális verziói mobiltelefonokra és más eszközökre, bár ezek többnyire fizetősek. Az Opera legújabb változata, az Opera Mini minden Java-képes mobiltelefonon elérhetővé teszi a böngészést, használata ingyenes.

Ismerd meg az Operát!
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?GA. [ 2010-08-26 22:21 ]

A lapom címe :. www.hickshared.5mp.euGA. [ 2010-08-26 22:18 ]

Szívemből szóltál,végre valaki kimondta ,a "nagy" böngészők,ujra+ujra előállnak a szuper fejlesztésekkel elkápráztatva a felhasználókat,csak az a gond ,hogy az OPERA ,ezeket már mind alapból tudja,akkor most hol is a nagyság?Látogass el az oldalamra, az oldal elkészítéséhez az OPERA böngészőt használtam webszerkesztőként,mert hogy erre is alkalmas, az már igaz hogy másféle böngészökkel KB.80%-os az oldal megjelenítése, MERTHOGY NEM ELÉG INTELIGENSEK. Ha érdekel bannercsere hagyj üzenetet . TISZTELETTEL GA:Én [ 2010-03-24 23:30 ]

Hali!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!